Aminess Hotels & Resortsbackground

Pitanja i odgovori

Pronađi odgovore na neka od najčešćih pitanja!

Gdje mogu pogledati otvorene natječaje za posao u Aminessu?


Naše otvorene natječaje možete pogledati na: https://biz.aminess.com/posao-u-aminessu/otvoreni-natjecaji-za-posao/. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe!


Kako se mogu prijaviti za posao u Aminessu?


Za posao u Aminessu možete se prijaviti preko našeg linka: Prijavi se za posao - Aminess Hotel & Campsites - Aminess Hotel & Campsites - TalentLyft Convert . Također, Vašu prijavu možete poslati na i na našu mail adresu ljudskiresursi@aminess.com ili osobnim dolaskom ili slanjem poštom na adresu: Aminess d.d., Škverska 8, 52466 Novigrad, za Ljudski resursi. Slobodno nam se možete obratiti na tel. 052/858-622 ili 052/858-615 ili 052/858-698, svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.


Možete li mi reći više informacija o Aminessu?


Naravno, naše poduzeće bavi se pružanjem usluga smještaja u našim hotelima i kampovima koji su smješteni uz more raskošne Istre i na obalama Dalmacije. Za sve detaljne informacije koje će Vam stvoriti pravu sliku Aminessa pozivamo Vas da posjetite našu stranicu , gdje možete pogledati i kratki film o Aminessu: biz.aminess.com/o-nama/


Gdje se nalazite?


Naši objekti nalaze se u Istri, u Novigradu gdje imamo 2 hotela i 2 kampa, zatim u Dalmaciji na poluotoku Pelješcu i otoku Korčuli gdje imamo još 2 hotela. Kompletan pregled hotela i kampova u našim destinacijama možete pogledati na:https://www.aminess.com/hr/destinacija/istra/novigradhttps://www.aminess.com/hr/destinacija/kvarner/otok-krkhttps://www.aminess.com/hr/destinacija/dalmacija/otok-korculahttps://www.aminess.com/hr/destinacija/dalmacija/peljesac


Kada mogu očekivati da ćete me pozvati na razgovor za posao?


Nakon zaprimanja Vaše prijave, Vaše podatke prosljeđujemo voditeljima operacija hotela i kampova radi daljnje selekcije. Ukoliko se odlučimo za Vas kao našeg budućeg zaposlenika, u što kraćem roku biti ćete pozvani na razgovor.


Kada mogu početi raditi?


Vaš početak rada ovisi o potrebama posla i stanju popunjenosti objekata. Dio Aminess objekata se otvara od veljače, no najveći dio zapošljavanja odvija se oko Uskršnjih blagdana s najavom dolaska većeg broja gostiju. U svakom slučaju, prilikom razgovora za posao sa svojim nadređenim definirati ćete točan početak rada.


Da li mogu dobiti informacije o plaći?


Plaće su u skladu sa Kolektivnim ugovorom i tarifnim prilogom Aminess d.d., ovisno o poziciji na kojoj se zapošljavate. Prilikom razgovora za posao dobiti ćete informaciju o iznosu plaće za radno mjesto na kojem se planirate zaposliti.


Da li imam osiguran smještaj i topli obrok?


Za sve naše zaposlenike koji dolaze iz daljnjih mjesta imamo osiguran smještaj u našem hotelu za zaposlenike. Za sezonu 2020. Aminess je izgradio novi hotel za svoje zaposlenike u Novigradu. Hotel ima sobe sa vlastitom kupaonicom, balkonom, TV-om te sustavom za hlađenje i grijanje. Sve informacije i foto galeriju za smještaj naših zaposlenika možete pogledati na: https://biz.aminess.com/posao-u-aminessu/new-town-hotel-za-zaposlenike-u-centru-novigrada. Što se tiče toplog obroka, osigurana su dva topla obroka dnevno za sve naše zaposlenike u svim Aminess destinacijama rada.


Koji su dokumenti potrebni prilikom sklapanja ugovora o radu?


 • Preslika osobne iskaznice (obostrano)
 • Preslika tekućeg računa (POTVRDA O ZAŠTIĆENOM RAČUNU UKOLIKO POSTOJI)
 • Potvrda o zaštićenom računu ukoliko ga zaposlenik posjeduje
 • Dokaz o stručnoj spremi (preslika svjedodžbe ili diplome)
 • E-knjižica/potvrda o mirovinskom stažu (pribaviti ju u HZMO-u ili putem usluge e-Građani))
 • PK obrazac (pribaviti ga u Poreznoj upravi ili putem usluge e-Građani. Napomena: podaci I adresa moraju biti usklađeni sa podacima osobne iskaznice)
 • Važeća sanitarna iskaznica – za radna mjesta u kuhinji, restoranu I wellness-u (troškove preuzima poslodavac po primitku računa od zaposlenika)
 • Izvadak iz matice rođenih/rodni list – za djecu do navršenih 15 godine


Što je potrebno prilikom sklapanja studentskog ugovora?


 • Preslika osobne iskaznice (obostrano)
 • Nekoliko primjeraka studentskog ugovora (za svaki mjesec rada potreban po jedan primjerak)
 • Važeća sanitarna iskaznica – za radna mjesta u kuhinji, restoranu I wellness-u (troškove preuzima poslodavac po primitku računa od studenta


Što je potrebno prilikom sklapanja učeničkog ugovora?


 • Preslika osobne iskaznice (obostrano)
 • Nekoliko primjeraka učeničkog ugovora (za svaki mjesec rada potreban po jedan primjerak)
 • Suglasnost roditelja ukoliko je učenik maloljetan


Što je potrebno prikupiti za praktični rad?


 • Preslika osobne iskaznice (obostrano)
 • Preslika žiro računa
 • 4 primjerka ugovora o praktičnom naukovanju (izdana od škole i potpisana od roditelja) ili uputnica za praktični rad (izdana u školi)
 • Dnevnik prakse